Aktualności



Wprowadź wyszukiwaną frazę

Ramowy program seminarium „Polska wołowina to jakość i smak” w dn. 12 – 13 lipca 2017r
2017-07-10 07:45


Kategoria: Szkolenia i spotkania
Uczestnicy: Przedstawiciele Mazowieckiej Izby Rolniczej

  12.07.2017

9.00 – 10.00   

Rejestracja uczestników Seminarium,  powitalna kawa;

10.00 – 11.00    

Otwarcie Seminarium,  przedstawienie jego celu i programu  -  Dyrektor  Centrum Szkoleniowo Konferencyjnego, 

11.00 – 12.30  

Rynek wołowiny w Polsce, UE i na świecie – stan obecny, tendencje i perspektywy. Standardy produkcji  dobrej jakości wołowiny teoria i praktyka  - Józef Wojewódzki – Wiceprezes  Polskiego Zrzeszenia Producentów Bydła Mięsnego.

12.30 – 13.45

13.45 – 15.15

 

15.15 – 16.00

16.00 – 17.30

17.30 – 18.30   

Przerwa obiadowa

Wołowina – produkcja i podaż dobrej jakości wołowiny – Prof. dr hab. Agnieszka Wierzbicka

Przerwa kawowa

Prezentacje tematyczne

Panel dyskusyjny

19.00

Uroczysta kolacja, spotkanie integracyjne.

 

 

 13.07.2017

7.30 –   8.00       

 

Śniadanie;

8.30 – 10.00    

Wartość odżywcza i prozdrowotna mięsa czerwonego i jego znaczenie w diecie człowieka  – Prof. dr hab. Jarosław Olav Horbańczuk –  Instytut Genetyki i Hodowli Zwierząt Polskiej Akademii Nauk;

10.00 – 10.15

10.15 - 11.45   

Przerwa kawowa

Promocja żywności poprzez jakość i wiedzę – proces sprzedaży i obsługi klienta

Prof. dr hab. Henryk Mruk  - wykładowca  Uniwersytetu  Ekonomicznego  w Poznaniu

 

11.45 – 12.00

12.00 – 13.30

 

Przerwa kawowa

Produkty regionalne i lokalne  - promocja i funkcjonowanie na rynku żywności – Izabella Byszewska – Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego                                       

 

13.30 – 14.30

Podsumowanie seminarium, obiad zakończenie seminarium.






<- Powrót do: Aktualności


Copyright © 2007 KZRS. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Trendmaker - Kraków, Chrzanów -  agencja interaktywna, strony www, projektowanie serwisów internetowych
gfx: