Aktualności



Wprowadź wyszukiwaną frazę

Przewodnik menadżera zakładu piekarskiego i cukierniczego
2008-05-20 20:23


Kategoria: Publikacje
Kolejna pozycja wydawnicza Biblioteki PIEKARZA I CUKIERNIKA. "Przewodnik menadżera" przeznaczony jest dla osób kierujących zakładem piekarskim i cukierniczym w warunkach ostrej konkurencji rynkowej i wymogów określonych w przepisach unijnych i krajowych.



"Przewodnik menadżera" obejmuje tematykę dotyczącą nowoczesnego prowa- dzenia zakładu w zakresie: organiazacji procesu produkcji i zbytu wyrobów, analizy kosztów i sposobów ich obniżania, samodzielnego wprowadzania i dokumentowania systemów GMP, GHP i HACCP oraz higieny pracy, bhp i ryzyka zawodowego.

Objętość 100 stron, format A4, wydanie marzec 2008r, cena 85 zł. Zamówienia przyjmuje wydawca: Handlowo-Usługowa Spółdzielnia "Samopomoc Chłopska" 00-950 Warszawa; ul. Kopernika 30; tel./fax (022) 827-27-97; www.hussch.com.pl e-mail: hus@epf.pl

W zakresie tematyki zawartej w "PRZEWODNIKU MENADŻERA ZAKŁADU PIEKARSKIERGO I CUKIERNICZEGO" organizowane są 3 dniowe szkolenia dla osób prowadzących zakłady piekarskie i cukiernicze. Przewiduje się organizowanie takich szkoleń w ostatniej dekadzie każdego miesiąca w Centrum Konferencyjno Szkoleniowym w Warszawie – Miedzeszynie oraz w zależności od potrzeb w różnych rejonach kraju.
Opłata za 3 – dniowe szkolenie wynosi: – w Centrum Konferencyjno Szkoleniowym w Warszawie – Miedzeszynie – 600 zł / osoba wraz z zakwaterowaniem i wyżywieniem uczestnika – w innych ośrodkach szkoleniowych na terenie kraju, w zależności od liczebności grupy opłata dla HUS "SCh" wynosi : przy grupie minimum 20 osób – 450 zł / osoba przy grupie minimum 25 osób – 420 zł / osoba przy grupie minimum 30 osób – 400 zł / osoba Termin i warunki szkoleń do uzgodnienia z wydawcą "PRZEWODNIKA" – HUS "Sch" w Warszawie.




<- Powrót do: Aktualności


Copyright © 2007 KZRS. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Trendmaker - Kraków, Chrzanów -  agencja interaktywna, strony www, projektowanie serwisów internetowych
gfx: