Seminaria, wystawy, targi
Promocja żywności

Dział prowadzony z dofinansowaniem:

  • Funduszu Promocji Mięsa Wołowego
  • Funduszu Promocji Mięsa Wieprzowego
  • Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych

Centrum Szkoleniowo-Konferencyjne KRSS „SCh” w dniach 26 – 28 czerwca br gościło uczestników pierwszego  seminarium w ramach realizacji zadania  „ Zagustujmy w polskiej wołowinie”. Udział wzięło 45 osób.  Seminarium odbyło się zgodnie z wyżej opublikowanym programem; tylko pogody nie udało się zaprogramować – na zewnątrz temperatura sięgała 37stopni Celsjusza.

Jak zawsze - wykładowcy i trenerzy  podczas seminarium to wybitni znawcy przedmiotu a jednocześnie osoby posiadające łatwość  i przystępność przekazu często zawiłych treści. Jak zwykle dużym zainteresowaniem cieszyły się zajęcia warsztatowe, a było ich trzy rodzaje: obróbka i potrawy z wołowiny, aranżacja wołowiny i produktów z jej udziałem w ladzie sklepowej  a także spotkanie z przedstawicielami firmy sprzedającej i przerabiającej wołowinę wraz z degustacją jej wyrobów. Na zakończenie uczestnicy seminarium wypełnili ankiety satysfakcji – na ile seminarium i jego program  odpowiadało ich oczekiwaniom dowiemy się po zrealizowaniu całego zadania.

Następne seminarium z tego cyklu planowane jest jesienią; zainteresowanych zapraszamy do kontaktu  z osobą koordynującą realizację zadania: Krystyna Chojnowska 602 535 505 lub krystynachojnowska@op.pl.

Poniżej zamieszczamy serwis foto z seminarium.









Program_Promocji_wolowiny_QMP_sklepy.pdf

Copyright © 2007 KZRS. Wszelkie prawa zastrzeżone.